Long

26.04.2022- Buğday Fiyatları Hakkındaki Düşüncelerim

128
Bilindiği üzere buğday fiyatları Ukrayna Rusya savaşının etkisiyle son yılların en yüksek seviyesine ulaştı. Maalesef savaş tahmin edilenden -ve tabi ki ümit edilenden- çok daha uzun süreceği tarafların tavırlarına bakıldığında çok açık. Bu sebeple buğday fiyatlarının uzun vadede daha da çok yükseleceğini, kısa vadede ise paylaştığım grafikte de görüldüğü üzere 1120 dolar seviyelerine geleceğini düşünmekteyim. Bu yıl için buğdayveya başkabir ürün portföyde tarımsal emtiaların bulunması faydalı olacaktır.
Bu mecrada paylaşmış olduğum hiç bir düşünce yatırım tavsiyesi değildir. Burada yazılanlar sizin risk iştahınız veya alım satım stratejinizle örtüşmeyebilir.

Clause de non-responsabilité

Les informations et les publications ne sont pas destinées à être, et ne constituent pas, des conseils ou des recommandations en matière de finance, d'investissement, de trading ou d'autres types de conseils fournis ou approuvés par TradingView. Pour en savoir plus, consultez les Conditions d'utilisation.