Indice BIST 100

BIST 100

121
Eski çizgilere ellemedim sadece günlük ortalama üzerinde haraket ediyoruz twttr kullanırken de çok yazardım böyle dönemlerde çok bilmiş konuşmak can sıkar adamı manyak ederler diyen biri vardı heh işte o benim...illa göreniniz olmuştur. .

Mesela benim de şuan güzel zarar yazan iki hissem var ama geçen ay aldığım iki hisse çok kısa sürede yüzde 80 verince ordan aldığım kârları zarardaki hisselere eklemeye ufaktan başladım...4tane sıfır maliyet hissem duruyor...Halka arzlari da iki hesaptan alıp birini satıp diğerini çıtır portföy yapıyorum bu da bením stratejim... Ortalama üstünde manyak ederler o yüzden diyorum kimseye bakmayın kârda olan gözünün doyduğu hisseden kâr alırsın zararda olan çok düştü dediğin hissene ellemezsin ben olsam zararına mal satmam

Clause de non-responsabilité

Les informations et les publications ne sont pas destinées à être, et ne constituent pas, des conseils ou des recommandations en matière de finance, d'investissement, de trading ou d'autres types de conseils fournis ou approuvés par TradingView. Pour en savoir plus, consultez les Conditions d'utilisation.