Indice BIST 100
Mis à jour

Xu100-Bist100 133.300 Hedefli 14 Ay Vadeli "RALLİ" Beklentim(!)

248
Evet, kuşlu siteyi açınca burayı biraz boşladım kusura bakmayın. Açıkçası son endeks grafiğimde oldukça net bir şekilde 83 binden 2. dip dönüşünü yaptığımızı belirtmiştim. Tam 67 gün sonra 1 ve 2 numaralı dalgalar tamamlandı artık 3. dalganın içindeyiz. Benim tüm pozisyonlarım bu grafiğin hedefleri doğrultusundadır ve portföyümün 2/3 si bist'tedir. 105 binden dönmesini bekleyen çok insan var onlara da saygı duymakla birlikte sayımımın sonuna kadar arkasındayım. Herkese başarılar dilerim.
Trade fermée manuellement
11 ekimdeki 100.500 alti haftalik kapanisla stop oldu. Pes etmedim sadece erteledim.
Note
Ralliyi en erken bilenlerden biri olarak kendimle gurur duyuyorum ancak haber akışı sebebiyle ben de geç katıldım. Sağlık olsun kalıp %100 doğru.

Clause de non-responsabilité

Les informations et les publications ne sont pas destinées à être, et ne constituent pas, des conseils ou des recommandations en matière de finance, d'investissement, de trading ou d'autres types de conseils fournis ou approuvés par TradingView. Pour en savoir plus, consultez les Conditions d'utilisation.