Indice BIST 100
Mis à jour

Deneme bist

492
Düşün tepe olduğundan dipte altlarda olabilir.Ama normal bist in kanalın içinden çıkmadan düşüşü tamamlama ihtimali de var.
1.Abd borsalarıda düşüşe geçerse bu hedef gözükmekte.
2-Abd borsaları düşmediği taktirde mavi kanaldan üst pembeye döner abd borsaların düşüşüyle tekrar dönerek alt pembeye dönebilir.
Note
Bollinger orta bandının üstünde tutunmadan alım düşünmüyorum. Bollinger orta bandına doğru yükselişler normal ve düşüşün devam için teyit alır.

Clause de non-responsabilité

Les informations et les publications ne sont pas destinées à être, et ne constituent pas, des conseils ou des recommandations en matière de finance, d'investissement, de trading ou d'autres types de conseils fournis ou approuvés par TradingView. Pour en savoir plus, consultez les Conditions d'utilisation.