Indice BIST 100
Long
Mis à jour

Bist100 de GAP kapandı,Direnç aşıldı, Peki 14000 Yolu Açıldı mı?

1 214
merhaba arkadaşlar, Bist100 de geçtiğimiz hafta 6 mart kapanışının 10226 direnci üstünde ilk gün kapanış yapması ve GAP boşluğunun 7 martta 10475 ile kapanmasının ardından hafta kapanışının yeşil olması halinde Bist100 de Güçlü Al sinyal yanabileceğini analizde paylaşmıştım.
snapshot

9600 destekte AL, 10226 üzeri hafta kapanışta Güçlü AL veren Bist100 de 9600 altında hafta kapanış almadıkça yükselişler görülebilir. Olası 12500 üzeri hafta kapanışının gelmesi halinde de 3. kademe ile uzun vadede 14000 hedefi düşünülebilir.

Bist100 de dipte oluşan 2.temaslı dip sonrası 3.temas aynı trendin uzantısında nokta atış 3. temas sonrası destek bulmuş ve yukarı atak başlamıştır. Supertrend Göstergesi tam bu seviyede AL yakmıştı.
snapshot

10 mart itibari ile 10490 seviyesinden işlem gören endekste teknik ilk güçlü beklenti ikili tepe 11250 dir. Üzerinde 2.gün kapanışta hızlıca 12500 hedefini bekleyebiliriz. Çok kısa vadede güçlü olan endekste 10226 ya kadar olan geri çekilmeler alım fırsatı sunabilir.
snapshot

teknik analiz beklentidir, asla gerçekleşme garantisi yoktur. asla yatırım tavsiyesi olmadan paylaşım bilgi amaçlıdır.
Transaction en cours
merhaba arkadaşlar, Bist100 de beklentiler dahilinde yükselişler devam etmektedir. Analiz sabittir.
Trade fermée: cible de profit atteinte
analiz güncellenmiştir.

Clause de non-responsabilité

Les informations et publications ne sont pas destinées à être, et ne constituent pas, des conseils ou recommandations financiers, d'investissement, de trading ou autres fournis ou approuvés par TradingView. Pour en savoir plus, consultez les Conditions d'utilisation.